• Fontos számotokra, hogy csapatként tudjatok működni
 • Szeretnétek a problémákról őszintén, nyíltan kommunikálni
 • Szeretnétek, megbirkózni a rátok nehezedő stresszel
 • Jól jön, ha magabiztosabban tudtok prezentálni
 • Ha nyitottak vagytok arra, hogy biztonságos közegben kipróbáljátok magatokat
 • Ha szeretnétek, hogy a klíma és a nyitott ablak vitája ne mérgezze a munkahelyet
 • Ha szeretnétek összecsiszolódni
 • Ha eltűnnek információk, és nem értitek meg egymást
 • Ha fontos számotokra a kötetlen, laza munkahelyi légkör
 • Ha a Covid nyomot hagyott a céges életetekben

Minket válasszatok,

 • Ha fontos számotokra a hitelesség
 • Ha szeretnétek hasznosan tölteni két napot
 • Ha szeretnétek, hogy egyénileg rátok szabjuk a tréninget
 • Ha fontos nektek, hogy biztonságban legyetek
 • Ha partneri viszonyban szerettek dolgozni

Ezt kínáljuk nektek

Csapatépítés

Csapatépítő tréningjeink elsődleges célja a hatékony együttműködés növelése. A csapattagok egymás megismerésével, játékos gyakorlatok között biztonságos közegben alakíthatnak egymással szorosabb kapcsolatokat. 

Egy- egy szituáció több nézőpontból való megvilágítása, kipróbálása, a velünk együtt dolgozó kollégák más szerepben, más környezetben való megismerése már régóta együttműködő csapatok esetében is sok újdonságot tud mutatni.

Friss munkakapcsolatokban a gyakorlatok felgyorsíthatják a beilleszkedést, és oldják az összecsiszolódással járó szorongásokat.

A csapatépítő tréningjeinken a legnagyobb hangsúlyt a bizalom megteremtése kapja. Küldetésünk, hogy olyan stabil, bizalommal teli kapcsolatokat építsünk a csapattagok között, amelyek a mindennapi munkakörnyezetükben is összeköti őket, és segíti, hogy minél hatékonyabban tudjanak együtt dolgozni.

Készségfejlesztés

A készségfejlesztő tréningjeinket egyénileg állítjuk össze. Előzetes megbeszélés alapján térképezzük fel a csapat fejlesztendő területeit és a vállalati kultúrát, ezeket a megrendelő igényeivel egyeztetjük, a minél pontosabb szerződés érdekében.

Témák:

Kommunikáció

Stresszkezelés

Konfliktuskezelés

Időgazdálkodás

Önismeret

Ilyen egy csapatépítés velünk

A tréningjeinkről mondták

„Legnagyobb meglepetésemre, ahogy a második nap vége közeledett, az első napról hozott kellemes hangulat egyfajta letargiába ment át, melynek oka az volt, hogy a tréning közeledett a végéhez. Azt hiszem ez sok mindent elárul a képzés sikeréről.”

BME
hallgató
„Amit vasárnap is kiemelt valaki, hogy a folyamatos odafigyelésetek is szükséges volt, ugyanezt érzem, éreztem én is, ha egészen pontosan, szavak szintjén nem fogalmazódott meg bennem. Én még sosem éltem meg ilyet, hogy valaki/valakik ennyire odafigyelnek a másikra, hiába a munkátok, egyetlen percig se éreztem az ellentétét, nagyon kellemes hangszínt használtatok, mosolyogtatok, nem erőltettetek semmit, a pozitívumot kerestétek.”
BME
hallgató

„Már a terembe belépve éreztem, hogy ez nem lesz egy átlagos óra, a terem berendezése engem leginkább a filmek anonim gyűlési jelenetének helyszínére emlékeztetett, ahol a szereplők rendszerint kibeszélik a problémáikat és tanácsokat osztogatnak egymásnak. Szerencsére azonban ez a vízióm a tréning kezdetét követően gyorsan szertefoszlott.”

BME
hallgató

Gyakran ismételt kérdések

Minden tréningünket egyénre szabottan állítjuk össze a tematikát. Minden napot azzal kezdünk, hogy pontos tájékoztatást adunk a nap menetéről. Általánosságban elmondható, hogy egész napos tréningek esetében 1,5- 2 óránként tartunk szünetet, és egy hosszabb ebédidőt is beiktatunk a tervezésbe.

Nem ejtünk túszokat. 🙂 Ugyanakkor javasoljuk a tréning napon való teljes részvételt, magatok és a többiek miatt is.

Ez csak rajtatok múlik, hogy hol tartatok éppen az utatokon. Mi egy lehetőséget biztosítunk számotokra, ahol egy biztonságos közegben, egy védőháló mellett kipróbálhatjátok magatokat. Sajnos se csodaszerünk, se varázspálcánk nincs, viszont lehetőségeket, és ajtókat tudunk mutatni. Rajtatok áll, hogy mihez kezdetek vele. Ha valakiben van nyitottság, és megérett benne a változás iránti vágy, az fejlődni fog és élni a lehetőséggel.

Tapasztalataink szerint a legeredményesebbek a 2 napos tréningek. Ennyi idő kell ahhoz, hogy igazán feloldjon mindenki, és látványos eredményeket érjünk el.

Senkinek nem tartunk fegyvert a fejéhez azért, hogy szóra bírjuk. 🙂 Semmi nem kötelező. Tiszteletben tartjuk, ha valaki nem szeretne megnyilvánulni, ugyanakkor mindenki felé nyitottak vagyunk, bármikor becsatlakozhat a tréningbe. Javasoljuk is, mert minél többet tesz bele, annál többe tud belőle haza vinni.

Kifejezett kérésünk, hogy mindenki annyit mondjon el magáról, érzéseiről, múltjáról,  történeteiből, amennyit szeretne. Ha van olyan téma, amiről nem szeretne beszélni, maximálisan elfogadjuk.

A tréning elején tisztázzuk a szabályokat, aminek kiemelten fontos része a csoporttitok. Ami a tréningen történik, az ott is marad.

Helyszín:

images

Országos

Az ország egész területén vállalunk kiszállást,
ott, ahol valóban egymásra tudtok koncentrálni

2-4

Vászoly

Általunk szervezve egy nyugodt, külső helyszínen
a Portushome Coliving Vászolyban

Ár

Az igények átbeszélését követően egyedi ajánlat alapján

Lépj velünk kapcsolatba!