Tréningek IT és mérnök csapatoknak

5 ok amiért velünk dolgozz

 • Hisszük, hogy introvertáltan is lehet fontos és meghatározó csapattagnak lenni
 • Abban is eltökélten hiszünk, hogy a sokfajta gondolkodás mód színesebbé teszi a világot
 • Látjuk és értjük a sztereotípiák miatt sokszor leírt rendkívül értékes embereket
 • Minket is motivál az a sokszínű kreativitás, amivel ezeknél a csapatoknál találkozunk
 • A kommunikáció, a csapatmunka, az érzelmi intelligencia és önreflexió mindenki számára egyformán tanulható, fejleszthető
 • +1 szeretjük a kihívásokat, és rengeteg tanulunk a közös munkából
 • 1 órás ingyenes konzultációt biztosítunk, ahol megismerjük az általatok tapasztalt problémákat. 
 • Ezekre készítünk egy rátok szabott, egyedi tréningtervet.

Képzési terv:

 • A tréningterveink hosszútávú együttműködésre alapulnak
 • havi, kéthavi találkozásokra épülnek
 • a legjobb az egészben, hogy mégsem lesz drágább, mint egy nagyobb tréningcég 2 napos csapatépítője

Miben segíthetünk Nektek?

  Ilyen egy csapatépítés velünk

  Vagy nézz meg egy videót rólunk:

  Videó lejátszása

  A tréningjeinkről mondták

  „Legnagyobb meglepetésemre, ahogy a második nap vége közeledett, az első napról hozott kellemes hangulat egyfajta letargiába ment át, melynek oka az volt, hogy a tréning közeledett a végéhez. Azt hiszem ez sok mindent elárul a képzés sikeréről.”

  „Amit vasárnap is kiemelt valaki, hogy a folyamatos odafigyelésetek is szükséges volt, ugyanezt érzem, éreztem én is, ha egészen pontosan, szavak szintjén nem fogalmazódott meg bennem. Én még sosem éltem meg ilyet, hogy valaki/valakik ennyire odafigyelnek a másikra, hiába a munkátok, egyetlen percig se éreztem az ellentétét, nagyon kellemes hangszínt használtatok, mosolyogtatok, nem erőltettetek semmit, a pozitívumot kerestétek.”

  „Már a terembe belépve éreztem, hogy ez nem lesz egy átlagos óra, a terem berendezése engem leginkább a filmek anonim gyűlési jelenetének helyszínére emlékeztetett, ahol a szereplők rendszerint kibeszélik a problémáikat és tanácsokat osztogatnak egymásnak. Szerencsére azonban ez a vízióm a tréning kezdetét követően gyorsan szertefoszlott.”

  Gyakran ismételt kérdések

  Minden tréningünket egyénre szabottan állítjuk össze a tematikát. Minden napot azzal kezdünk, hogy pontos tájékoztatást adunk a nap menetéről. Általánosságban elmondható, hogy egész napos tréningek esetében 1,5- 2 óránként tartunk szünetet, és egy hosszabb ebédidőt is beiktatunk a tervezésbe.

  Nem ejtünk túszokat. 🙂 Ugyanakkor javasoljuk a tréning napon való teljes részvételt, magatok és a többiek miatt is.

  Ez csak rajtatok múlik, hogy hol tartatok éppen az utatokon. Mi egy lehetőséget biztosítunk számotokra, ahol egy biztonságos közegben, egy védőháló mellett kipróbálhatjátok magatokat. Sajnos se csodaszerünk, se varázspálcánk nincs, viszont lehetőségeket, és ajtókat tudunk mutatni. Rajtatok áll, hogy mihez kezdetek vele. Ha valakiben van nyitottság, és megérett benne a változás iránti vágy, az fejlődni fog és élni a lehetőséggel.

  Tapasztalataink szerint a legeredményesebbek a 2 napos tréningek. Ennyi idő kell ahhoz, hogy igazán feloldjon mindenki, és látványos eredményeket érjünk el.

  Senkinek nem tartunk fegyvert a fejéhez azért, hogy szóra bírjuk. 🙂 Semmi nem kötelező. Tiszteletben tartjuk, ha valaki nem szeretne megnyilvánulni, ugyanakkor mindenki felé nyitottak vagyunk, bármikor becsatlakozhat a tréningbe. Javasoljuk is, mert minél többet tesz bele, annál többe tud belőle haza vinni.

  Kifejezett kérésünk, hogy mindenki annyit mondjon el magáról, érzéseiről, múltjáról,  történeteiből, amennyit szeretne. Ha van olyan téma, amiről nem szeretne beszélni, maximálisan elfogadjuk.

  A tréning elején tisztázzuk a szabályokat, aminek kiemelten fontos része a csoporttitok. Ami a tréningen történik, az ott is marad.

  Basic

  2*6 óra
  8-20 főig
  380.000 - 600.000 Ft

  Medium

  5*6 óra
  8-20 főig
  750.000 - 990.000 Ft

  Prémium


  Az igények átbeszélését követően egyedi ajánlat alapján

  Az árak tájékoztató jellegűek, ajánlatnak nem minősülnek. A végleges árat az egyedi igények figyelembevételével, írásban adunk

  Rugalmasak vagyunk, ha van elképzelés, akkor az ország bármely pontjára elmegyünk. Ha bizonytalanok vagytok, akkor mi is tudunk ajánlani bevált helyszíneink közül

  Beszéljünk! +36 20 395 4800

  Írj nekünk!