Mi az a coaching?

A coaching egy lehetőség, amely arra ösztökél, hogy kibontsd a szárnyaid, hogy maximálisan ki tudd használni a benned rejlő képességeket, megtaláld az erőforrásaidat, felelősséget vállalj a saját életedért, így mind a magánéletedben, mind a szakmai életedben tartós változásokat érj el. 
Tartalmas utazásra számíthatsz, ha belevágsz.

Legyen a coaching a Te lehetőséged is

Videó lejátszása

Miben tudok segíteni

Ha úgy érzed, hogy elakadtál, akár a magánéletedben, akár a szakmai életedben a következő lépéshez szükséged van egy más prespektívára, akkor a legjobb helyen jársz.

Egy coaching ülésen szóba kerül számtalan téma.
A teljesség igénye nélkül: időgazdálkodás, munkahelyi, magánéleti konfliktusok, work-life balance, hatékonyságnövelés, anyasággal járó nehézségek, felelősség, vezetői szerep.

Bármilyen nehézségről is legyen szó, a közös munkánk Rólad szól. A te lehetőségeidről, a saját megoldásaidról, a saját felelősségeidről, erőforrásaidról és határaidról.

Ha szükséged van valakire, aki végigkísér ezen az úton, keress bátran!

Ha több infót szeretnél megtudni rólam, akkor kattints ide:
Pálfi-Pethő Adrienn coach

Megteszem az első lépést!

Az első alkalom egy online ismerkedés,
ami minden esetben ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár

Beszéljünk! +36 20 395 4800

Foglalj időpontot! Csak fél perc

Kérdésed van? Írj nekem!

Ha úgy érzed még van kérdésed akár „life coach”, akár „business coach” témában, akkor írj nekem üzenetet és rövid időn belül emailben, vagy amennyiben szükséges telefonon felveszem veled a kapcsolatot.

    Ha személyesen szeretnéd akkor vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségek egyikén és visszaigazolást követően találkozunk:

    Budapesten a XI. kerület Újházy utca 12. alatt