A mi csapatunk

vagyok, coach és tréner. Amióta az eszemet tudom, tanítani szeretnék és emberek között mozogni. Francia – Történelem szakos tanárként végeztem, majd kipróbáltam magam a versenyszférában. A két kisfiam születése után éreztem először, hogy ideje a saját álmaimat megvalósítani. Ennek első lépéseként megírtam életem első, majd második mesekönyvét, és rögtön utána beiratkoztam a BME Ergonómiai Tanszék és a Pszichológia Társaság által indított készségfejlesztő trénerképzésére. Az első tréningem után biztos voltam benne, hogy hazaértem. Elvégeztem az OH kártya instruktori és stresszkezelési képzését, a Gordon TA kapcsolatjavítás és konfliktuskezelés tanfolyamát, és az ICF által akkreditált Coach képzésüket. A coaching a tréning ellenpólusaként meghozta számomra a belső megnyugvást és stabilitást, és a kör bezárult. A saját utamon vagyok.

Ez a stabilitás és biztonság a munkám alapja, az őszinteség és a hitelesség pedig a legfőbb támaszaim mind a szakmai, mind a magánéletemben.

Elkötelezett híve vagyok az önfejlesztésnek, és a saját életünk feletti felelősségnek. Küldetésem, hogy ott és annyi legyek, ahol és amennyire szükség van rám.

vagyok, Tréner. Amióta az eszemet tudom, lelkesedéssel tölt el, ha másokon tudok segíteni. Nem hiszek a „megmondóember” szerepben. Nem hiszek abban, hogy egy másik ember problémáira, nehézségeire kész megoldási javaslatokat lehet és kell adni.

Sokkal inkább hiszek a választási lehetőségekben, a tapasztalati tanulásban, a kreatív készségfejlesztő gyakorlatokban, az interaktív szituációs feladatokban, abban, hogy amint valaki készen áll elhagyni a komfortzónáját, már óriási előrelépést tett az életében. És a legfontosabb, hogy hiszek abban, hogy együtt sokkal könnyebb mindent megoldani, mint egyedül.

Ezért lettem tréner. Segítek megtalálni azokat az erőforrásokat, amikre építkezni lehet, és fejleszteni azokat a készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy orvosolni tudjuk az adott problémát, nehézséget. A tréning világával először 18 évesen találkoztam főiskolás koromban és már akkor éreztem, hogy ez a tanulási-fejlődési forma lesz az én utam. Tudtam, hogy egy-egy képzési alkalom segítségével, a résztvevőknek lehetőségem lesz egy olyan pluszt adni, ami a mindennapjaik során valóban hasznos lehet.

A főiskola, majd az egyetemi tanulmányaim után HR területen kezdtem el dolgozni, és a mai napig ezzel foglalkozom. Az elmúlt években, a szakmámon belül, egyre inkább a képzések irányába kezdtem el tevékenykedni, saját magamat is folyamatosan fejlesztve iskolák, és különböző gyakorlati képzések segítségével.

A tréning, és az ezen résztvevő nyitott emberek az én doppingszerem. Minden ember, akit megismerhetek ezeken az alkalmakon, és az ő visszajelzéseik miatt úgy érzem, a lehető legjobb úton haladok.